Zoek & BoekSuitesRestaurant BreezeDuikenFaciliteitenEvenementenSt. EustatiusDuurzaam en betrokken

100% Flexibel

✔ Tot 24 uur* voor aankomst gratis annuleren
Meer informatie

Designrestaurant Breeze

  1. Designrestaurant Breeze

Designrestaurant Breeze

Voor een uitgebreid ontbijt, heerlijke lunch of smakelijk diner met uitzicht op de groene vulkaan de Quill en de Caribische zee, komt u naar ons sfeervolle designrestaurant Breeze. Ons restaurant Breeze, vernoemd naar de verkoelende wind op ons terras, is een fine dining restaurant, onder leiding van onze ervaren chef-kok Iwan Hokahin, die zelf jaren op St. Eustatius gewoond heeft. Het restaurant is opgebouwd uit duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Bar en terras

Centraal in het restaurant vindt u de bar met daaromheen de vele tafels met uitzicht op de Caribische zee. Dit vormt het sociale centrum van het resort gedurende de avonduren. Rondom het restaurant bevindt zich een ruim terras met schaduw brengende parasols. Vanaf het terras kijkt u uit over de tuinen met tropische planten die vanuit de gehele wereld naar St. Eustatius zijn gebracht. Verder heeft u zicht over de botanische tuinen op het doorschijnende water van de Caribische zee.

 
Bar Breeze op Oasis Golden Rock

Lokale producten

Wij proberen zoveel mogelijk producten op het eigen eiland te verkrijgen, passend bij onze doelstelling om duurzaam en maatschappelijk relevant te zijn voor de bevolking van St. Eustatius. Het restafval van ons restaurant gaat direct naar het vee van de boeren op ons eiland.

Vegan menu

Op dit moment stelt onze chef-kok een extra vegan menu samen. Zodra dit menu gereed is, voegen wij dit natuurlijk toe op onze menukaart.